Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulanık idrar görmek

Rüyada bulanık idrar görmek

Rüyada bulanık idrar görmek geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, geçim derdinin baş göstermeyeceğine, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, aşık olacağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına inanılır.

Rüyada bulanık idrar gördüyseniz:

  • Düşünceleriniz bir hayli ilginç olabilir.

Rüyada bulanık idrar görmek aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, rüya sahibinin sağlığına geri kavuşacağına inanılır.

Rüyada bulanık suda boğulan görmek içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına işaret eder.

Rüyada bulanık suya batmak sıkıntının, derdin sona ereceğine, kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına, edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına alamet eder.

Rüyada bulanık suda çamaşır yıkamak emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine rivayet eder.

Rüyada bulanık göl görmek sevindirici haberler alınacağına, işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine yorulur.

Rüyada bulanık sudan atlamak başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, yeni bir hayata adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada bulanık suda ölmek insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine, büyük bir üne sahip olunacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına rivayet eder.

Rüyada bulanık çay içmek ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına, hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments