Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada abla ve baba görmek

Rüyada abla ve baba görmek

Rüyada abla ve baba görmek elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, mutlu bir insan olunacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına, ismini aldığı zaferlerle duyuracağına, sevdiği kişilere kavuşacağına, o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına tabir olunur.

Rüyada abla ve baba gördüyseniz:

  • İş hayatınıza dikkat edin.

Rüyada anne abla baba görmek yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, daha iyi anlaşır olacağına, işlerinin de bir düzene oturacağına alamet eder.

Rüyada anne baba abla görmek hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Rüyada anne baba ve abla görmek tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada baba ve abla görmek üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, itibar göreceğine, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına delalet eder.

Rüyada abla ve baba görmek mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına işarettir.

Rüyada ablanın hamile görmek ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ablanın kızı olduğunu görmek kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine rivayet eder.

Rüyada abla yeğen görmek tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments