Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buharlaşan su görmek

Rüyada buharlaşan su görmek

Rüyada buharlaşan su görmek makamını garantileyeceğine, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kindar olacağına, sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada buharlaşan su gördüyseniz:

  • Genelde parasal olayları fazla önemsemeniz doğaldır.

Rüyada su buharı görmek ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına delalet eder.

Rüyada sıcak su buharı görmek yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada buharlaşan su görmek kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, ruhuna hayrat yapılacağına delalettir.

Rüyada buhara pilavı görmek bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, geçim için verdiği savaşın kızışacağına, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada buharlı tren görmek hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, tövbe etmeden vefata, çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada buharlı ayna görmek hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına tabir olunur.

Rüyada buharlı ütü görmek başarılı bir insan olacağına, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada su ve ekmek istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments