Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su buharı görmek

Rüyada su buharı görmek

Rüyada su buharı görmek yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada su buharı gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya maddi başlıklı konularda düşünceli davranmanın olumlu karşılığını görebilirsiniz.

Rüyada su buharı görmek sermayenin harcandığına değeceğine, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada buharlaşan su görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada sıcak su buharı görmek çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada buharlı tren görmek kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, ondan kazanç elde edeceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına yorulmaktadır.

Rüyada buhara pilavı görmek kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, mutluluğunu çoğaltacağına alamet etmektedir.

Rüyada buharlı ütü görmek bazı ürünlerin piyasada azalacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, prestij kazanacağına işarettir.

Rüyada buharlı ayna görmek kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, yakın akrabadan gelecek habere, bol kazançlı günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada derin suya düşmek özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments