Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buhara pilavı görmek

Rüyada buhara pilavı görmek

Rüyada buhara pilavı görmek sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, dayanışma içinde kalacağına, onu uyaracağına, ayaklandıracağına, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine işaret eder.

Rüyada buhara pilavı gördüyseniz:

  • Siz gerçeğe odaklanmalısınız.

Rüyada buhara pilavı görmek huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine işaret eder.

Rüyada buharlaşan su görmek kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına, yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, yakın akrabadan gelecek habere yorulmaktadır.

Rüyada buharlı tren görmek telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, gönlündeki gibi sevileceğine, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına inanılır.

Rüyada sıcak su buharı görmek rakiplerini çok gerisinde bırakacağına, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada su buharı görmek yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, elde edilecek menfaatlere, sağlığın bozulma noktasına geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada buharlı ayna görmek saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, fırsatların daha büyük getirileri olacağına, konfor ve lüks içinde yaşayacağına işaret eder.

Rüyada buharlı ütü görmek borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, üzerindeki kötü imajı sileceğine, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine delalettir.

Rüyada bir tabak pilav görmek kendisini geliştireceğine, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments