Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buğdayın yandığını görmek

Rüyada buğdayın yandığını görmek

Rüyada buğdayın yandığını görmek akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada buğdayın yandığını gördüyseniz:

  • Bazı fikir veya yöntemlerinizin sorgulanması veya eleştirilmesi hoşunuza gitmeyebilir.

Rüyada buğdayın yandığını görmek kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine inanılır.

Rüyada buğday yandığını görmek hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine, zararlarını telafi edeceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına inanılır.

Rüyada buğday tarlasının yandığını görmek eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada dolu buğday görmek hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına işarettir.

Rüyada tarlada buğday görmek dini bütün bir eşe sahip olacağına, çok sevineceğine, büyük başarıların göğüsleneceğine delalettir.

Rüyada haşlanmış buğday yemek parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada buğday tarlasında uçmak bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada buğday ve altın görmek problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments