Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buğday ve altın görmek

Rüyada buğday ve altın görmek

Rüyada buğday ve altın görmek eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, gelecekle ilgili umutların yıkılacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada buğday ve altın gördüyseniz:

  • Uzakta bulunan bir kadından haber alamadığınız ya da hoşunuza gitmiyecek haberler aldığınız için moraliniz bozulabilir.

Rüyada buğday içinde altın görmek aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine, özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada buğdayın içinde altın görmek karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada buğday ve altın görmek ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın buğday görmek mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, geçim sıkıntısı çekeceğine, birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın ve buğday görmek en zor zamanda yalnız kalacağına, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine yorulmaktadır.

Rüyada buğday çuvalı taşımak borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına yorulur.

Rüyada aşurelik buğday görmek yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada buğday üzerinde yürümek uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, işlerin büyüyeceğine, kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments