Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buğday satıcısı görmek

Rüyada buğday satıcısı görmek

Rüyada buğday satıcısı görmek işe zorla gidip geleceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına, gelecekle ilgili umutların yıkılacağına, kalıcı başarıyı yakalayacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına delalet eder.

Rüyada buğday satıcısı gördüyseniz:

  • Genelde iyimser bir yapı izliyorsunuz.

Rüyada buğday satıcısı görmek dertlerin artacağına, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, refaha erişileceğine tabir olunur.

Rüyada hurma satıcısı görmek esenliğe kavuşulacağına, geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine delalettir.

Rüyada seyyar satıcı görmek eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine, kötü günlerin biteceğine, gönül işlerinden yana hayır bulacağına inanılır.

Rüyada satıcı olduğunu görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada satıcıya para vermek fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, insanlar arasında iyi anılır olacağına işaret etmektedir.

Rüyada gül satıcısı görmek gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına işarettir.

Rüyada satıcı görmek kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine inanılır.

Rüyada uyuşturucu satıcısı görmek kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine, sorunların çabucak halledileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments