Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada satıcı olduğunu görmek

Rüyada satıcı olduğunu görmek

Rüyada satıcı olduğunu görmek uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine delalettir.

Rüyada satıcı olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınızdan ya da iş birliği yaptığınız kişilerden yardım alabilirsiniz.

Rüyada seyyar satıcı olmak verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada su satıcısı görmek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, başarı ve zafer kazanacağına, biraz dinleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadın satıcısı görmek çekilen çilelerin sona ereceğine, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada karpuz satıcısı görmek ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına işarettir.

Rüyada satıcı olduğunu görmek rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine işarettir.

Rüyada satıcıya para vermek rahatsızlıklarla boğuşulacağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine delalettir.

Rüyada hurma satıcısı görmek bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayakkabı satıcısı görmek hasret giderileceğine, endişelerin ve korkuların geçeceğine, bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments