Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada satıcı görmek

Rüyada satıcı görmek

Rüyada satıcı görmek özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, hanesine güneş doğacağına, işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına inanılır.

Rüyada satıcı gördüyseniz:

  • Hiçbirşey göründüğü gibi olmayabilir veya görünmeyen riskler veya endişe yaratan durumlar gerçek olabilir.

Rüyada seyyar satıcı olmak çok zor durumlara düşeceğine, sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada satıcı görmek maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine işarettir.

Rüyada satıcıya para vermek afiyette giden düzeninden olacağına, büyük sıkıntıları olmayacağına, yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada satıcılık yapmak bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada balık satıcısı görmek neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada hurma satıcısı görmek sorunlu bütün olayların düzeleceğine, büyük hatalar yapacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada seyyar satıcı olduğunu görmek bereketli bir yaşama sahip olunacağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada uyuşturucu satıcısı görmek dargınların ve kırgınların barışacağına, rüya sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments