Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gül satıcısı görmek

Rüyada gül satıcısı görmek

Rüyada gül satıcısı görmek daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, umduklarını bulamayacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, ticaretinin genişleyeceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına rivayet eder.

Rüyada gül satıcısı gördüyseniz:

  • Bazı olayların keyifli taraflarıyla uğraşmaya başlayabilirsiniz ya da önünüze daha keyifli projeler veya işler gelebilir.

Rüyada gül satıcısı görmek projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayakkabı satıcısı görmek yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına rivayet eder.

Rüyada buğday satıcısı görmek bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, zor günlerden geçeceğine, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada hurma satıcısı görmek çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, eksik olan yanının tamamlayacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada karpuz satıcısı görmek kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına delalettir.

Rüyada seyyar satıcılık yapmak sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada satıcılık yapmak çok büyük kötülemeler yapılacağına, ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine tabir olunur.

Rüyada kadın satıcısı görmek kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments