Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suçunu itiraf etmek

Rüyada suçunu itiraf etmek

Rüyada suçunu itiraf etmek karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, borçlarının biteceğine, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada suçunu itiraf etmek gördüyseniz:

  • Harcamalarınız artabilir veya parasal kazançları yükseltmenin yollarını arayabilirsiniz.

Rüyada suçunu itiraf etmek rütbesinin artacağına, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine alamet eder.

Rüyada itiraf edeni görmek yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada aşk itiraf etmek sevdiği kişileri de yanına alacağına, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine yorulur.

Rüyada itiraf dinlemek rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına inanılır.

Rüyada bir şey itiraf etmek huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada aşkını itiraf etmek aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada itirafta bulunmak işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına işarettir.

Rüyada birini öldürdüğünü itiraf etmek dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments