Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yalancılıkla suçlanmak

Rüyada yalancılıkla suçlanmak

Rüyada yalancılıkla suçlanmak çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, yakında hedefine ulaşacağına, çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına yorulur.

Rüyada yalancılıkla suçlanmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin hareketlerine veya yapmak istedikleri şeylere müdahale şansınız olmayabilir.

Rüyada yalanla suçlanmak tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yalancılıkla suçlanmak arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada suçunu saklamak rahat ettirecek bir işe girileceğine, bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına yorulur.

Rüyada adam öldürmekle suçlanmak aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine işarettir.

Rüyada ihanetle suçlanmak yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine rivayet eder.

Rüyada suç işleyen birini görmek dertlerine derman bulacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada suç görmek haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, lüks, konfor içinde olacağına işaret eder.

Rüyada hırsızlıkla suçlanmak takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, uzun bir ömre sahip olunacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments