Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozulmuş hamur görmek

Rüyada bozulmuş hamur görmek

Rüyada bozulmuş hamur görmek uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, sorunların gittikçe artacağına, fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, kendi işine kavuşacağına, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bozulmuş hamur gördüyseniz:

  • Sağlığınız ise uzun süredir devam eden başağrılarıyla tehditte olabilir.

Rüyada bozulmuş hamur görmek çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye, sıkıntılarının günden güne artacağına delalettir.

Rüyada kızlıgının bozulmasını görmek kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bozulmuş çorba görmek yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada boz ayı öldürmek işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına, borcunun çok olacağına, aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bozulmuş su içmek çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, içinin ferahlayacağına, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada bozulmuş zeytin görmek şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, işlerin ters gideceğine, hayatının bu sayede güzelleşeceğine alamet eder.

Rüyada bozulmuş patlıcan görmek yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada bozulmuş meyve görmek bereket ve zenginliğe kavuşacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments