Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozuk süt içmek

Rüyada bozuk süt içmek

Rüyada bozuk süt içmek maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına, aldığı borçların katbekat artacağına alamet etmektedir.

Rüyada bozuk süt içmek gördüyseniz:

  • Ani tepki, karar veya hareketlerden kaçınmalısınız.

Rüyada bozuk süt içmek bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına delalet eder.

Rüyada bozuk süt görmek ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına rivayet eder.

Rüyada bozuk süt içtiğini görmek çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına, makbul olmayan işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada bozuk süt dökmek kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine yorulur.

Rüyada bozuk sütü dökmek miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bozuk su içmek çok iyi giden işlerin duracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına alamet etmektedir.

Rüyada tadı bozuk su içmek çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına, takdir görecek pek çok iş yapacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına rivayet eder.

Rüyada bozuk ayran içmek tövbe etmeye, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments