Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozuk süt görmek

Rüyada bozuk süt görmek

Rüyada bozuk süt görmek şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, sohbetinin bozulacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, kısmetlerinin artacağına, huzursuzluklarından kurtulacağına, ilerleyeceğine, kalkınacağına alamet eder.

Rüyada bozuk süt gördüyseniz:

  • Hangsine ağırlık vermek istediğinize karar vermeniz gerekebilir.

Rüyada bozuk süt içmek muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına, eğitim hayatında başarıların artacağına tabir olunur.

Rüyada bozuk süt görmek ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine rivayet eder.

Rüyada bozuk süt dökmek hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına işaret eder.

Rüyada bozuk sütü dökmek dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, her istediğini elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bozuk süt içtiğini görmek iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada cebinde bozuk para bulmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına, yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına inanılır.

Rüyada ölen birine bozuk para vermek uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bozuk tereyağ görmek yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments