Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırılmış bozuk para görmek

Rüyada kırılmış bozuk para görmek

Rüyada kırılmış bozuk para görmek yeni bir eve taşınılacağına, yaşamın belli bir düzene oturacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, anne baba duaları alınacağına, daha iyi yerlere geleceğine, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına delalettir.

Rüyada kırılmış bozuk para gördüyseniz:

  • Düşüncesiz hareketleriniz sizi sıkıntıya sokabilir.

Rüyada bozuk paranın kırıldığını görmek isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına tabir olunur.

Rüyada kırılmış bozuk para görmek endişeli durumların son bulacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına yorulur.

Rüyada bozuk yumurta kırıldığını görmek daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine işarettir.

Rüyada parlak bozuk para görmek çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına, sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada tarihi bozuk para görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine, iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada bozuk para gömmek zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine rivayet eder.

Rüyada bir erkekten bozuk para almak evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine delalet eder.

Rüyada anneye bozuk para vermek hayır işleri ile uğraşılacağına, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments