Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozuk para bozukluk görmek

Rüyada bozuk para bozukluk görmek

Rüyada bozuk para bozukluk görmek ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine, kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bozuk para bozukluk gördüyseniz:

  • Pahalı şeyler alabilir, elbise ya da ev eşyası için bütçenizi zorlayıp, borç altına girebilirsiniz.

Rüyada bozuk para yağdığını görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birden fazla bozuk para görmek ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, manevi olarak hasar alınacağına işarettir.

Rüyada bozuk para cüzdanı görmek kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, asla dert yüzü görmeyeceğine, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kumdan bozuk para toplamak büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada bozuk paranın çalındığını görmek işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına işarettir.

Rüyada bozuk paraları toplamak öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, maddi anlamda bir anda statü atlayacağına, eline geçen malları tutamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada cebine bozuk para koymak zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada suda bozuk para toplamak sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments