Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozuk para vermek

Rüyada bozuk para vermek

Rüyada bozuk para vermek çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, eşit davranılacağına, nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada bozuk para vermek gördüyseniz:

  • Farz ederek hareket etmek yanıltıcı olabilir.

Rüyada sokakta bozuk para bulmak sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine işaret eder.

Rüyada cebinden bozuk para çıkarmak yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, hayırlı günlerin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasından bozuk para almak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, yürek yakan biri haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bozuk para gömmek bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada bozuk para sadaka vermek aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına, verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, daha kolay bir hayata kavuşacağına işarettir.

Rüyada bozuk kağıt para görmek iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, huzursuzluk yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü birinden bozuk para almak kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, borçlarınızın canınızı sıkacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına delalettir.

Rüyada bozuk para çıkarmak hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments