Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın burgulu bilezik görmek

Rüyada altın burgulu bilezik görmek

Rüyada altın burgulu bilezik görmek yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına, herkesin yardımına koşan rüya sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına alamet eder.

Rüyada altın burgulu bilezik gördüyseniz:

  • Herkesi memnun etmek çok kolay olmayabilir.

Rüyada altın burgulu bilezik görmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine işarettir.

Rüyada burgulu bilezik görmek dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, onu cesaretlendireceğine delalet eder.

Rüyada burgul görmek edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine delalet eder.

Rüyada kendi kolunda altın bilezik görmek kişinin gönlünün ferahlayacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına rivayet eder.

Rüyada altın bilezik ve künye görmek çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine, alışveriş yapacağına ve eğleneceğine delalettir.

Rüyada annemin kolunda altın bilezik görmek kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, çok zor bir yoldan geçeceğine, kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada koluna altın bilezik takmak rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına yorulur.

Rüyada altın kalın bilezik görmek tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına, çok rahat bir şekilde çalışacağına, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments