Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozuk para biriktirmek

Rüyada bozuk para biriktirmek

Rüyada bozuk para biriktirmek sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, kazançtan yana kara geçeceğine, kısmetlerinin çoğalacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına alamet eder.

Rüyada bozuk para biriktirmek gördüyseniz:

  • Maddi konularda beklediğinizi bulamayabilirsiniz.

Rüyada bozuk para yıkamak gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına işaret etmektedir.

Rüyada avucunda bozuk para görmek toplum içinde de önemli bir yer edineceğine, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına işarettir.

Rüyada toprak içinde bozuk para bulmak işleri büyütme sürecine girileceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, aile içinden birinin veya rüya sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada bozuk para yerden toplamak somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada bozuk para görmek uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada topraktan bozuk para çıkarmak sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine inanılır.

Rüyada altın ve bozuk para görmek çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, kararlar alacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine alamet eder.

Rüyada ölü birine bozuk para vermek başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments