Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozuk paraları atmak

Rüyada bozuk paraları atmak

Rüyada bozuk paraları atmak yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, kişinin sıkıntıların artacağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına, bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada bozuk paraları atmak gördüyseniz:

  • Dost olarak kabul ettiğiniz birisinin kendi çıkarı söz konusu olunca size karşı tavır aldığını görerek üzülebilirsiniz.

Rüyada birine bozuk para atmak sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına, sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bozuk para atmak hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine, çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yere bozuk para atmak çok kıskanacağı bir kişi olacağına, eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine, aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada bozuk parayı kumbaraya atmak yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suya bozuk para atmak atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, bolluğun ve bereketin artacağına, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bozuk paraları kumbaraya atmak işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kumbaraya bozuk para atmak emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına işaret etmektedir.

Rüyada denize bozuk para atmak işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments