Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozuk parayı kumbaraya atmak

Rüyada bozuk parayı kumbaraya atmak

Rüyada bozuk parayı kumbaraya atmak hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına inanılır.

Rüyada bozuk parayı kumbaraya atmak gördüyseniz:

  • Duygusal karmaşa veya karışıklıklar yaşamsal gerçeklikleri gölgeleyebilir.

Rüyada bozuk parayı kumbaraya atmak insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine alamet eder.

Rüyada kumbaraya bozuk para atmak sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada bozuk paraları kumbaraya atmak yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, hayırlı haberler duyacağına tabir olunur.

Rüyada kumbaraya para atmak eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine tabir olunur.

Rüyada kumbaraya kağıt para atmak girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kumbarada para görmek tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine yorulur.

Rüyada kumbarada kağıt para görmek ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, ilim ve irfan sahibi olunacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine delalettir.

Rüyada para dolu kumbara görmek yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments