Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzük bulup takmak

Rüyada yüzük bulup takmak

Rüyada yüzük bulup takmak karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine tabir olunur.

Rüyada yüzük bulup takmak gördüyseniz:

  • Anlaşmalar, mali veya sağlıkla ilgili konular dikkat gerektiriyor.

Rüyada taşlı yüzük bulup takmak kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına alamet eder.

Rüyada yüzük bulup takmak hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine delalet eder.

Rüyada altın yüzük bulup takmak hayırlı bir iş kapısının açılacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına delalettir.

Rüyada küpe bulup takmak kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine tabir olunur.

Rüyada saat bulup takmak içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bilezik bulup takmak çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine, mutluluğun aileye geri döneceğine delalettir.

Rüyada altın bulup takmak sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına, çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada altın bilezik bulup takmak tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments