Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kağıt bozuk para görmek

Rüyada kağıt bozuk para görmek

Rüyada kağıt bozuk para görmek rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, destek göreceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, yeni duygular tadacağına, kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, haksızlıkların ortadan kalkacağına, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza tabir olunur.

Rüyada kağıt bozuk para gördüyseniz:

  • Kendinizi devamlı olarak kontrol altında tutmaya çalışmanız ani patlamalara da sebep olabilir.

Rüyada bozuk ve kağıt para görmek emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine delalettir.

Rüyada kağıt ve bozuk para toplamak parasının her zaman bereketli olacağına, sıkıntı yaşanacağına, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada bozuk para kağıt para görmek parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada bozuk ve kağıt para bulmak hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına delalettir.

Rüyada bozuk para ve kağıt para görmek alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, refah düzeyinin yükseleceğine, kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına alamet etmektedir.

Rüyada kağıt ve bozuk para görmek rahat bir hayatın kapısının açılacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada kağıt bozuk para görmek sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, kişinin tek başına kalacağına delalet eder.

Rüyada bozuk kağıt para görmek emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, neşesine kavuşacağına, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments