Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kağıt ve bozuk para görmek

Rüyada kağıt ve bozuk para görmek

Rüyada kağıt ve bozuk para görmek sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kağıt ve bozuk para gördüyseniz:

  • Evinizde ufak bir anlaşmazlık olabilir.

Rüyada bozuk ve kağıt para görmek iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada bozuk para ve kağıt para görmek bir süre iş bulmakta zorlanacağına, rakiplerine büyük fark atacağına, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada kağıt bozuk para görmek aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kağıt ve bozuk para toplamak geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bozuk kağıt para görmek sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, geçim derdine düşmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada bozuk ve kağıt para bulmak çok başarılı ve zengin birisi olacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, sağlığının yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada kağıt ve bozuk para görmek bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine delalettir.

Rüyada bozuk para kağıt para görmek iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments