Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz baklava görmek

Rüyada beyaz baklava görmek

Rüyada beyaz baklava görmek ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine inanılır.

Rüyada beyaz baklava gördüyseniz:

  • Kendi yollarında ilerleme konusunda ısrarcı olan kişilerle baş edebilmek için bazı bilgiler edinmeniz gerekiyor olabilir.

Rüyada beyaz baklava görmek aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, rüya sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine inanılır.

Rüyada beyaz baklava yemek dualarının kabul olacağına, özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine delalettir.

Rüyada ev baklavası görmek çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada fıstıklı baklava görmek çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada baklava yufkası görmek tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Rüyada bir sini baklava görmek çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada çok baklava yemek eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına işarettir.

Rüyada tepsilerle baklava görmek dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments