Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın bulmak ve görmek

Rüyada altın bulmak ve görmek

Rüyada altın bulmak ve görmek Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına, uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan rüya sahibinin elindeki malları çıkaracağına, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılı olduğu bir durumda rüya sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına yorulur.

Rüyada altın bulmak ve gördüyseniz:

  • Parayla ilgili konularda fazla açılmaktan kaçınının.

Rüyada yerde altın küpe bulmak sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına, yeni çalışmalara girişileceğine, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada çeyrek altın bulmak gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına, canlanacağına delalettir.

Rüyada yerde altın bilezik bulmak günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, yeni bir hayat kurulacağına, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına delalet etmektedir.

Rüyada su içinde altın bulmak sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına rivayet eder.

Rüyada yerden altın bulmak işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada çalınan altınları bulmak kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine delalet eder.

Rüyada toprağın altında altın bulmak çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, her gün daha fazla dolacağına, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına işarettir.

Rüyada küpün içinde altın bulmak müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine, malının, parasının ve makamının artacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments