Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin boynundan vurulduğunu görmek

Rüyada birinin boynundan vurulduğunu görmek

Rüyada birinin boynundan vurulduğunu görmek en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, bir sıkıntıya girmeye, bahtının da çok parlak olacağına, dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına, bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, borçlarının çoğalacağına alamet eder.

Rüyada birinin boynundan vurulduğunu gördüyseniz:

  • Size neyin uyup neyin uymadığı konusunu netleştirip, ona göre planlar yapabilirsiniz.

Rüyada boynunun vurulduğunu görmek sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına delalet eder.

Rüyada boynundan vurulmak rahatının kaçacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, ön planda kalmayı sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada boynundan silahla vurulmak kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, işlerinde yaşanan sorunların biteceğine, çok para kazanılacağına delalet eder.

Rüyada tabancayla boynundan vurulmak böylece hayatından memnun olacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada boynundan vurulduğunu görmek hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, büyük sıkıntılar çekileceğine, ona mutluluk getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada silahla boynundan vurulmak alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine işarettir.

Rüyada boynundan iğne vurulmak kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, kendini yiyip bitireceğine rivayet eder.

Rüyada birinin boynundan vurulduğunu görmek maddi anlamda refahın yerinde olacağına, bütün sıkıntılardan kurtulmaya, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments