Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boynunun vurulduğunu görmek

Rüyada boynunun vurulduğunu görmek

Rüyada boynunun vurulduğunu görmek bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, bir koyduğu işten üç alacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine, beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına delalettir.

Rüyada boynunun vurulduğunu gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında veya otorite konumundaki kişilerle ilişkilerinizde dikkatli olmanızda fayda var.

Rüyada boynu vurulmak iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada silahla boynundan vurulmak insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada boynundan vurulmak bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, insanlardan uzaklaşılacağına, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine rivayet eder.

Rüyada birinin boynundan vurulduğunu görmek kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine, keyifli hale geleceğine, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına tabir olunur.

Rüyada boynundan iğne vurulmak işlerini çok iyi yerlere getireceğine, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada boynundan kurşunla vurulmak güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada boynundan vurulduğunu görmek rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına alamet etmektedir.

Rüyada boynundan silahla vurulmak aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments