Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boydan elbise giymek

Rüyada boydan elbise giymek

Rüyada boydan elbise giymek hak yolundan ayrılacağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına, geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına işaret eder.

Rüyada boydan elbise giymek gördüyseniz:

  • Çok fazla tutumlu değilsiniz.

Rüyada boydan elbise giydiğini görmek teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, her şeyin ters gideceğine, kolaylık sağlayacağına alamet eder.

Rüyada beyaz boydan elbise giymek insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, yeni işler yapılacağına delalet eder.

Rüyada boydan elbise giymek aile içinde de bereketin artacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, çok büyük bir işin başına getirilmeye delalet eder.

Rüyada boydan elbise görmek maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına işaret eder.

Rüyada boy kısa gelinlik giymek kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına, maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada siyah parlak elbise giymek zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, şansının açılacağına delalettir.

Rüyada şık bir elbise giymek kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, onu uyaracağına işaret eder.

Rüyada kına elbisesi giydiğini görmek yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments