Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boydan elbise giydiğini görmek

Rüyada boydan elbise giydiğini görmek

Rüyada boydan elbise giydiğini görmek aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, size başarı getirecek adımlar atmanıza, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada boydan elbise giydiğini gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenmelisiniz.

Rüyada boydan elbise giymek güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, ruh sağlığının bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada boydan elbise giydiğini görmek güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, makam sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada beyaz boydan elbise giymek yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada boydan elbise görmek tüm fırsatları değerlendireceğine, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada boy kısa gelinlik giymek çok uğraş vereceğine, yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı gece elbisesi giymek malında zulüm meydana gelmesine, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına, başarılarının katlanacağına inanılır.

Rüyada elinde beyaz elbise giymek yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, kazancının helal para olacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada sarı abiye elbise giymek kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments