Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boya karıştırmak

Rüyada boya karıştırmak

Rüyada boya karıştırmak bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına, attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına, geleceğinin parlak olacağına delalettir.

Rüyada boya karıştırmak gördüyseniz:

  • Şanslar ardı ardına gelebilir.

Rüyada boya karıştırmak nimet ve berekete ereceğine, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine işaret eder.

Rüyada kül karıştırmak sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada soba karıştırmak bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine delalet eder.

Rüyada mezarların karıştığını görmek hayalkırıklığı duyacağına, kendisine çok daha fazla yetki verileceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına inanılır.

Rüyada yemek karıştırmak ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına, parasının her zaman bereketli olacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine alamet eder.

Rüyada toprağı karıştırmak ailesinde gerginlikler yaşanacağına, gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin telefonunu karıştırmak uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, insanlardan bir süre uzak duracağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ateşi karıştırmak yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, kazancının her geçen gün artacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments