Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının boşanmasını görmek

Rüyada başkasının boşanmasını görmek

Rüyada başkasının boşanmasını görmek sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına, aile içinde her şeyin yolunda olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının boşanmasını gördüyseniz:

  • Bazı işleri farklı şekilde halletme eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada boşanma davası görmek kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada boşanma kararı aldığını görmek uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, haksızlıklara da karşı geleceğine işaret eder.

Rüyada eşinden boşanmaya karar vermek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına işarettir.

Rüyada boşanma dilekçesi görmek nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada boşanma haberi almak bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada boşanma mahkemesi görmek daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine inanılır.

Rüyada boşanma mahkeme görmek mal mülk sahibi olunacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada eşinden boşanmayı istemek huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments