Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ablasının boşandığını görmek

Rüyada ablasının boşandığını görmek

Rüyada ablasının boşandığını görmek sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, canının sıkılacağına, hayırlı haberler alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada ablasının boşandığını gördüyseniz:

  • Evrakları dikkatle incelemeden imza atmamalı veya kaybetmemelisiniz.

Rüyada ablanın boşandığını görmek kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, büyük adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada ablasının boşandığını görmek ailevi meselelerde tarafsız davranacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına rivayet eder.

Rüyada boşandığı eşinin evlendiğini görmek rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada evlenmek boşanmak sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, kıtlığın meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kocasının boşanmak istediğini görmek aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine rivayet eder.

Rüyada boşandığın eşiyle tekrar evlenmek sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine alamet eder.

Rüyada anne baba boşandığını görmek tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada kavga edip boşanmak öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, sorunların sürekli artacağına, geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments