Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boşanacağını söylemek

Rüyada boşanacağını söylemek

Rüyada boşanacağını söylemek her isteklerinin yerine geleceğine, düzenli bir işe girileceğine, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, maddi varlığının çoğalacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada boşanacağını söylemek gördüyseniz:

  • Zorlama ya da baskı uygulanması gereken bir yer varsa, çekinmeden o noktadan giriş yapabilirsiniz.

Rüyada eşine boşanacağını söylemek bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına, rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine delalet eder.

Rüyada birinin boşanacağını söylemek maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına, bilge ve alim kimse haline geleceğine, mevki makam sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada boşanacağını söylemek eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına, mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, kendisini ailesine vereceğine delalet eder.

Rüyada topluluk önünde şarkı söylemek kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada birinin öldüğünü söylemek zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına alamet etmektedir.

Rüyada birisine sevdiğini söylemek rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin sana yalan söylediğini görmek daha çok saygı ve destek göreceğine, kişinin gönlünü alacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına yorulmaktadır.

Rüyada sayı söylemek yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, hayatının da düzene gireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments