Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boş sürahi görmek

Rüyada boş sürahi görmek

Rüyada boş sürahi görmek insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, maddi sıkıntılardan kurtulmaya delalet eder.

Rüyada boş sürahi gördüyseniz:

  • Tartışmaktan kaçınmanızda fayda var.

Rüyada boş sürahi görmek hayatının kötüye doğru gideceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına işaret eder.

Rüyada dolu sürahi görmek eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine inanılır.

Rüyada mavi sürahi görmek art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sürahi kırmak çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, şanslı günlerin kapıda olduğuna yorulmaktadır.

Rüyada porselen sürahi görmek iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına rivayet eder.

Rüyada bir sürahi ayran görmek dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına yorulur.

Rüyada sürahide ayran görmek hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada sürahide su görmek özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, endişelerin son bulacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments