Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boş sofra görmek

Rüyada boş sofra görmek

Rüyada boş sofra görmek kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına, yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine, akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine delalettir.

Rüyada boş sofra gördüyseniz:

  • Belli bir girişiminizi hızlandırmak ya da bazı girişimlerinizden kaçmak istiyorsanız doğru kontaklara sahipsiniz.

Rüyada boş sofra görmek sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına işaret eder.

Rüyada tahta sofra görmek tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada sofrada yemek yemek onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine delalettir.

Rüyada sofra yıkamak sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine delalettir.

Rüyada sofrada sohbet etmek her daim aile tarafından kollanacak olan rüya sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, bereketin ve verimin hâkim olacağına, hatalarını düzelteceğine delalet etmektedir.

Rüyada güzel sofrada yemek yemek kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına delalet eder.

Rüyada sofrada yemek beklemek çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine işarettir.

Rüyada ölüye sofra kurmak fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments