Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küvetin içinde su görmek

Rüyada küvetin içinde su görmek

Rüyada küvetin içinde su görmek çok sorunlu günler geçireceğine, yeni bir yola gireceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, çok pişmanlık duyacağına, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada küvetin içinde su gördüyseniz:

  • Karışık bir durumda son derece olumlu bir karar vermeniz ya da tercih yapmanız olasıdır.

Rüyada küvetin içinde su görmek birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada küvet içinde balık görmek sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada küvetin içinde görmek işlerinin büyüyeceğine, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine, daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına alamet etmektedir.

Rüyada su dolu küvete girmek çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, nimet ve berekete ereceğine inanılır.

Rüyada su dolu küvet görmek sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, rahat şekilde geçineceğine, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına alamet etmektedir.

Rüyada küvette su görmek taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına inanılır.

Rüyada içi su dolu küvet görmek maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine rivayet eder.

Rüyada küveti su doldurmak samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments