Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boş gezmek

Rüyada boş gezmek

Rüyada boş gezmek rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına yorulur.

Rüyada boş gezmek gördüyseniz:

  • En azından, ilerlemek veya başarı elde etmek istediğiniz konularda kendinize güveniyor gibi yapmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada boş boş gezmek sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada boş ev gezmek kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına delalettir.

Rüyada boş bir evde gezmek maddi konularda kayıplar olacağına, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına inanılır.

Rüyada boş gezmek çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına, onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına inanılır.

Rüyada boş arazide yürümek kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada boş arazide mezar görmek tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine işaret eder.

Rüyada boş banyo görmek huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına alamet eder.

Rüyada kocasından boşanıp başka biriyle evlenmek verimliliğinin artacağına, hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments