Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boş boş gezmek

Rüyada boş boş gezmek

Rüyada boş boş gezmek çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada boş boş gezmek gördüyseniz:

  • Kendinizi değişik ortamlarda rahat hissedip, ufuklarınızı genişletmek için yeni fırsatlar bulabilirsiniz.

Rüyada boş bir evde gezmek toplumda itibar ve takdir toplanacağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, içinin de rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boş gezmek maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına işaret eder.

Rüyada boş boş gezmek sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına işarettir.

Rüyada boş ev gezmek daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, yeni yerler göreceğine, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada boş fotoğraf albümü görmek insanları kıracağına ve üzeceğine, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine delalettir.

Rüyada boş çiçek saksısı görmek herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada boş leğen görmek çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, borç yüzünden uykuların kaçacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına tabir olunur.

Rüyada boş fişek görmek kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments