Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli boş ev görmek

Rüyada kirli boş ev görmek

Rüyada kirli boş ev görmek sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, istediği evde oturacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, rüya sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kirli boş ev gördüyseniz:

  • Yaratıcı fikirlerinizi paylaşmanız başarıya giden yolda atılmış önemli bir adım olabilir.

Rüyada kirli boş ev görmek talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, nahoş sözler işiteceğine alamet etmektedir.

Rüyada kirli boş bardak görmek emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine delalet eder.

Rüyada boş bir evde dolaşmak artık daha dikkatli davranacağına, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada boş eski ev görmek kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına delalet eder.

Rüyada boş eve görmek hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada dolu evi boş görmek onlardan büyük hayır göreceğine, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada boş ev görmek kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine alamet eder.

Rüyada boş yeni ev görmek işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine, yeni işlere ve projelere gireceğine, aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments