Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerden su fışkırmak

Rüyada yerden su fışkırmak

Rüyada yerden su fışkırmak sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eline geçen kazancın bereketsiz olacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına işarettir.

Rüyada yerden su fışkırmak gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili onarım, yenileme, süsleme gibi şeyler için harcama yapmanız da gerekebilir.

Rüyada yerden su fışkırmak onun istediği yoldan gideceğine, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına işarettir.

Rüyada bir yerden su fışkırdığını görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, büyük bir başarıya ulaşılacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına alamet eder.

Rüyada yerden su fışkırdığını görmek sorumluluk alacağına, kafasını toparlayacağına, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına yorulur.

Rüyada duvardan su fışkırdığını görmek gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına işarettir.

Rüyada kayadan su fışkırdığını görmek her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada dağdan su fışkırdığını görmek neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada su fışkırmak görmek ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına yorulmaktadır.

Rüyada çeşmeden su fışkırdığını görmek çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, kişinin can derdine düşeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments