Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su fışkırdığını görmek

Rüyada su fışkırdığını görmek

Rüyada su fışkırdığını görmek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine, başarılı olacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına, iflas edeceğine, çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına yorulur.

Rüyada su fışkırdığını gördüyseniz:

  • Çoğu kez, girdiğiniz her ortamda yanlış anlaşılarak kendinizi tam olarak ifade edemeyeceksiniz, edemiyorsunuz.

Rüyada duvardan su fışkırdığını görmek ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, pek çok olumlu gelişmelere, ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına işaret eder.

Rüyada topraktan su fışkırdığını görmek ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına, çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine yorulur.

Rüyada kayadan su fışkırdığını görmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada yerden su fışkırdığını görmek şans ve kısmet elde edeceğine, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına işaret eder.

Rüyada çeşmeden su fışkırdığını görmek güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, yeni şeyler deneneceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada su fışkırdığını görmek yükseldikçe yükseleceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına yorulur.

Rüyada suyun fışkırdığını görmek sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına inanılır.

Rüyada yerden su fışkırmak herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, hayırlı işlere girişileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments