Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bordo tişört görmek

Rüyada bordo tişört görmek

Rüyada bordo tişört görmek bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, çok daha büyük adımların atılacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, rahatının da yerine geleceğine, kem gözlere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bordo tişört gördüyseniz:

  • Eğitim hayatınız hala devam ediyorsa ya da işiniz eğitimle ilgiliyse, çalışmalarınızda kullanabileceğiniz bir alt yapı oluşturabilirsiniz.

Rüyada bordo tişört görmek sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada renkli tişörtler görmek iş hayatında parlak bir döneme girildiğine, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine rivayet eder.

Rüyada siyah tişört görmek çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, kişinin her zaman sosyal biri olacağına alamet eder.

Rüyada tişört hediye almak lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tişört çıkarmak gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yırtık tişört giymek bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, borçlarının kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz tişört giydiğini görmek kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına, canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına tabir olunur.

Rüyada sarı tişört görmek insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına, bağlılıkların zayıflayacağına ve rüya sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments