Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bordo gül görmek

Rüyada bordo gül görmek

Rüyada bordo gül görmek çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, Allah’ın sevgisini kazanacağına, alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, yıkılacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine delalettir.

Rüyada bordo gül gördüyseniz:

  • Sizi kimse tutmuyor sonuçta, farklı şeyler denemeye hazır olun.

Rüyada bordo gül görmek itibarını geri kazanacağına, eşlerin muhabbetinin artacağına, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına delalet eder.

Rüyada bordo bornoz görmek zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bordo nişanlık giymek maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine, kendini her konuda geliştireceğine inanılır.

Rüyada bordo sabahlık görmek sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına rivayet eder.

Rüyada bordo çiçek görmek alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, ortamın bir hayli gerileceğine, işinde herkesten bir adım önde olacağına delalettir.

Rüyada bordo gelinlik giymek nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, çok sıkıntılı durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bordo ev görmek sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, sorunlu bir döneme girileceğine, kısa süre içinde işten çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bordo gelinlik görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, yaşam tecrübesi edineceğine, işlerin çok ters gitmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments