Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada takı altın görmek

Rüyada takı altın görmek

Rüyada takı altın görmek sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, yorulacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, yurtdışına gidileceğine, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına işaret eder.

Rüyada takı altın gördüyseniz:

  • Hiç farkında olmadan yeteneklerinizi değerlendirmenizi sağlayacak yöntemler geliştirebilirsiniz.

Rüyada altın takıp çıkarmak yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Rüyada altın takı çalmak işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın ve gümüş takı görmek yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada altın yüzük takıp çıkarmak kazancın günden güne düşeceğine, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın takılması görmek ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın gümüş takılar görmek herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın sarısı takı görmek girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın takı taktığını görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments