Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boncuklu iğne görmek

Rüyada boncuklu iğne görmek

Rüyada boncuklu iğne görmek parasal krizler yaşanacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine rivayet eder.

Rüyada boncuklu iğne gördüyseniz:

  • Sabah saatlerinde sizi herhangi bir sorumluluk altına sokabilecek şeyleri kabul etmekten kaçınmalısınız.

Rüyada boncuklu iğne görmek işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada boncuklu ayakkabı görmek yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına, eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Rüyada taş boncuk görmek tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, kazanç elde edeceğine, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına rivayet eder.

Rüyada mavi boncuk almak insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine yorulur.

Rüyada boynuna boncuk takmak kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına işarettir.

Rüyada parlak boncuklar görmek beklentilerinin gerçekleşeceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, kazançların artacağına yorulur.

Rüyada yeşil boncuklu kolye görmek kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına inanılır.

Rüyada siyah beyaz boncuk görmek ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, güzel günlerin yaşanacağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments