Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bol kar görmek

Rüyada bol kar görmek

Rüyada bol kar görmek kötü düşmana, dinine bağlı kalacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, deneyim kazanacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, büyük miktarda para kazanılacağına, dualarının gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada bol kar gördüyseniz:

  • Yani her istediğinizi yaptırabilecek durumdasınız.

Rüyada bol kar görmek ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine, yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bol şerbetli baklava görmek arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine delalettir.

Rüyada gelinliğin bol geldiğini görmek diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, rahatlayacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada bol miktarda para görmek buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına yorulur.

Rüyada bol tatlı yemek çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, hedeflerine yaklaşacağına, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine alamet eder.

Rüyada bol bol para görmek ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bol kıyafet görmek ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine işaret eder.

Rüyada bol şerbetli tatlı görmek istediği gibi alışverişe gideceğine, işlerinin yolundan çıkacağına, sermaye kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments