Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayısı çekirdeği kırmak

Rüyada kayısı çekirdeği kırmak

Rüyada kayısı çekirdeği kırmak uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, daha iyi imkânlara sahip olacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kayısı çekirdeği kırmak gördüyseniz:

  • Konularınızda son derece büyük bilgi sahibi olan bir erkekle yakın ilişkiler içine girip; onunla birlikte çalışmanız olasıdır.

Rüyada kayısı çekirdeği kırmak gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, dertleşerek moral bulacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kayısı çekirdeği yemek yüzünün eskisi gibi güleceğine, aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada kayısı çekirdeği dikmek sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kayısı çekirdeği ekmek elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına delalettir.

Rüyada kayısı çekirdeği görmek iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına rivayet eder.

Rüyada zeytin çekirdeği kırmak eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına işarettir.

Rüyada siyah çekirdek yemek çıkmaza düşeceğine, doğru bir karar verileceğine, stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bol çekirdekli karpuz görmek yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments